Family Chicken

In het kort

Family Chicken, dé leverancier van hoogwaardige kipsnacks voor de horeca! Ons assortiment telt maar liefst 48 verschillende kipproducten zoals burgers, snacks of reepjes. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit en denken graag met onze klanten mee.

Direct naar de website

Een greep uit het assortiment

previous arrow
next arrow
Slider

Onze categorieën

  • Hotwings
  • Fried Chicken
  • Snacks
  • Kipreepjes
  • Kipsaté
  • Verpakkingen

Waarom Family Chicken?

Bij Family Chicken staat de kwaliteit van ons product centraal. Wij doen er alles aan om een constante en betrouwbare kwaliteit te leveren, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op vertrouwde producten. Onze eigen kwaliteitsafdeling waakt over dit proces en wij zijn trots op ons FSSC 22000-certificaat. Het merendeel van ons assortiment bestaat uit kipsnacks gemaakt van 100% kipfilet, en ons gehele assortiment is Halal gecertificeerd.

 

Onze Service

Wij denken graag met onze klanten mee. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een proefpakket aan te vragen voor producten die u nog niet van ons kent. Dit pakket kan eenvoudig via onze website worden aangevraagd en wordt vaak binnen een week geleverd.

Na de proefperiode en uw bestelling zorgen wij ervoor dat onze producten ook voor uw klanten zichtbaar zijn. Wij maken promotiemateriaal op maat, zoals reclameborden in de stijl van uw bedrijf, compleet met uw logo. Dit ontwerp sturen wij ter goedkeuring op, zodat we altijd tot een passend en aantrekkelijk resultaat komen.

 

Klik op de laptop om naar de site te gaan